Viv's Bakery stopt en neemt géén bestellingen meer aan...

Moeilijk kiezen? 

Niet met een Sweet Table!

Wat is een Sweet Table?

Het is de nieuwe trend in Nederland. In plaats van een taart, wordt er steeds vaker een Sweet Table gemaakt voor het vieren van een speciale gelegenheid. Dit kan zijn een verjaardag, bruiloft, baby-shower, jubileum, wat er ook te vieren valt.

Het woord Sweet Table zegt het al, een tafel vol met zoete lekkernijen...Denk aan kleine zoete hapjes zoals, cupcakes, macarons, taart, marshmellows en nog veel meer… Een taart wordt vaak als middenstuk gebruikt. Zo kan iedere gast van diverse lekkernijen proeven en hoeft niet te kiezen!

Sweet Table in een bepaald thema of kleur? 

Maak er een feestelijk geheel van door te kiezen voor een thema of kleur. Door er diverse attributen aan toe te voegen zoals leuke tafellakens, servetten, slingers, bordjes enzovoorts is de tafel vol met heerlijkheden nog moeilijker te weerstaan voor je gasten.

Lijkt het je wat?

Viv’s Bakery helpt jou graag om samen uit te zoeken wat bij de gelegenheid past. De prijzen voor een Sweet Table zijn voor iedere gelegenheid anders en niet op voorhand te zeggen. De vanaf prijs is € 6,75 pp. ( 2 zoetigheden pp.).

Zorg dat je op tijd bent met bestellen. Door de drukte komt het wel eens voor dat ik klanten helaas moet teleurstellen. Probeer minimaal 4 weken van te voren te bestellen, hoe eerder je bestelt, hoe groter de kans dat Viv’s Bakery nog een plekje vrij heeft om jouw Sweet Table te maken.

Interesse of vragen?

Je mag altijd contact met me opnemen!

Webdesign Visual Thinking -    KvK nummer 67930328 - (c)Viv's Bakery - Gemert 2017            telefoon 06-47446314   info@vivsbakery.nl   algemene voorwaarden